IDEEMEDIA MEESTERWERKEN IN PRINT & WEB

U heeft het vast al gehoord: Reclamebureau IdeeMedia is nu gehuisvest in het Koetshuys van Huys Basten Asbeck in Groenlo. Een zeer inspirerende omgeving waar kunst, ontwerp en reclame elkaar ontmoeten, op een locatie die al ruim 400 jaar beeldbepalend is voor de historische binnenstad. Gebouwd in de 17e eeuw, de eeuw van vele Meesterwerken. Wij combineren die historie met eigentijdse reclame, concepten, ontwerpen, marketing, web en print. Al onze communicatie-Meesterwerken onder één dak.

MUNTENROUTE GROENLO

De Groenlose Ondernemersvereniging bestaat 100 jaar en naar aanleiding hiervan bedacht Peter Konings van IdeeMedia een muntenroute door Groenlo. Op 24 historische en andere interessante plekken zijn munten in het wegdek gemetseld, met ieder een eigen code. Via de website muntenroute.nl ontvangt de wandelaar door het invoeren van de code informatie over de bijzondere plek waar hij staat. Zo ontstaat een bijzondere wandeling door de vestingstad, voor jong en oud!

IDEEËN GENOEG

Wees gerust, we sturen je niet het bos in. Het mediabos is in deze tijden vaak ondoorzichtig en de mogelijkheden zijn legio. Een nieuwe brochure, dan ook maar gelijk een nieuwe huisstijl, een interactieve website, alleen gratis social media en wat haal ik me op de nek met een webshop. Of toch de ijzersterke combinatie van web en print. Reclame maken is ons vak. Wij laten je door de bomen het bos zien. Ervaren rotten en hippe youngsters zorgen samen voor een degelijk reclameadvies. Nieuwsgierig naar onze kunsten? Over de drempel zul je bij ons niet struikelen.

ONLINE MARKETING

SEA: Zoekmachine Adverteren
Door te adverteren via online advertentienetwerken zoals Google AdWords en Bing Ads, vergroten we de zichtbaarheid en realiseren we meer traffic naar je website. We adviseren je graag!

SEO: Zoekmachine Optimalisatie
Het goed vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google is essentieel voor je bedrijf. Maar hoe werkt dat precies? Welke strategie of technieken moet ik toepassen? Onze specialisten weten dat en helpen je graag verder.

DRUKWERK NODIG? WIJ WETEN ER ALLES VAN.

Drukwerk is een vak apart. Welk papier is het meest geschikt voor een flyer/mailing? Hoe krijg ik de beste drukwerkdeal voor mijn budget? Vragen waar IdeeMedia het antwoord op heeft.
Van idee en lay-out tot snelle levering van al uw gedrukte media!

INFORMATIE-SYSTEMEN

Nog meer wensen? Bijvoorbeeld een online presentatie, videoproducties, fotografie...

ZELF NIEUWSBRIEVEN MAKEN. SO EASY!

Een vaak gekoesterde wens gaat nu in vervulling. Zelf nieuwsbrieven maken en versturen via ons uitgekiende IdeeMailing systeem. Je bereikt al je contacten in jouw stijl met enkele muisklikken. Of het er nu 10 of 10.000 zijn.

DE KUNST VAN GOED WEBDESIGN

Iemand zei ooit: “You only have one chance to make a first impression”. Dat geldt ook voor websites. De uitstraling van een website kan vertrouwen opwekken of de bezoeker wegjagen. Uit onderzoek is gebleken dat bezoekers slechts 50 milliseconden nodig hebben om een mening te vormen over de uitstraling van een website.

STARTERS

IdeeMedia begeleidt veel starters naar een succesvol bedrijf. Van niets naar iets, van iets naar veel.
We kruipen graag in de huid van de starter om te kijken wat hem bezielt, hoe hij wil ondernemen en hoe hij zijn toekomst ziet. We brengen de doelgroep in beeld en bedenken de beste strategie.
Dan gaan we los. Schetsen, gummen, hertekenen, uitwerken, presenteren. En dat allemaal onder het toeziend oog van de opdrachtgever. Open, zonder gebakken lucht en tegen een verantwoord tarief.

FACEBOOK.

Niets voor ons, horen we vaak van onze klanten. Wij denken er anders over. Laat je inspireren door IdeeMedia en duik in de wereld van social media.