EDUCATIE EXPERTS

Al jaren is IdeeMedia geslaagd voor het examen in communicatieplanning voor diverse scholen en schoolbesturen in de regio. Ontwerpen, drukwerk, webtoepassingen en informatiesystemen.

VORMGEVERS

Vormgeven zit in onze aderen! Mooi, mooier, mooist! Voor minder gaan we niet. Breed georiënteerde en gekwalificeerde ontwerpers met een gedegen opleiding. Aangevuld met de beste vormgevers en programmeurs om er chocola van te maken. Kwaliteits drukwerk of een flitsende website, webshop of mobiele toepassing. Blader door onze portfolio en overtuig jezelf.

VITAMINE C

Ook nodig toe aan een dosis gezonde Communicatie?

DRUKWERK

Bijna 70 jaar ervaring in de grafische sector staan voor je klaar. We hebben de beste drukkers voor elke oplage om ons heen verzameld. Dat hebben we alvast voor je geregeld. Of het nu om 1 op 100.000 exemplaren gaat? Brochures, tijdschriften, flyers, huisstijlen, correspondentiedrukwerk, verpakkingen en meer.

WEBDESIGN

Onze technische kennis en de kracht van vormgeving maken IdeeMedia tot vooraanstaand website-bouwer in de regio. Elk idee, een interessante functionaliteit of toepassing zetten ons op scherp. Voor elk platform maken wij de juiste applicatie. We gaan hierin geen enkele uitdaging uit de weg. Met ons uiterst gebruikvriendelijk CMS systeem bieden we onze klanten dé oplossing om de eigen website te onderhouden, webshop te vullen of een mailing te versturen.

SOCIAL MEDIA

Ongetwijfeld de meest gepasseerde term in communicatieland de afgelopen jaren. Social media verbindt, deelt, prikkelt, attendeert op een gemakkelijke en leuke manier. Tekst, beeld, video, alles kan gedeeld worden via jouw sociale netwerk. In dit netwerk zitten bekenden en wellicht ook veel onbekenden van jou. Deze groep zorgt er voor dat jouw boodschap actief verspreid wordt. Een uitstekende manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen. IdeeMedia helpt je snel op weg op Facebook, Twitter en Youtube.